30-vuotias Niilo Mäki Instituutti järjestää juhlan kunniaksi opinnäytetyökilpailun!

Oletko tehnyt yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa oppimista ja/tai oppimisvaikeuksia käsittelevän opinnäytetyön? Niilo Mäki Instituutti järjestää juhlavuoden kunniaksi opinnäytetyökilpailun, jossa palkinto (500 euron stipendi) jaetaan aihetta erityisen ansiokkaasti käsittelevälle työlle. Palkintostipendillä halutaan kannustaa alan tulevia tutkijoita.

Kilpailuohjeet

  • Opinnäytetyön ( Kandidaatintutkielma, Pro-gradu tai AMK-opinnäytetyö) on oltava valmistunut ja hyväksytty 1.1.2016–15.5.2020 välisenä aikana.
  • Opinnäytetyö on lähetettävä kilpailuun kokonaisuudessaan ja samalla on toimitettava tekijän/tekijöiden yhteystiedot (puhelinnumero & sähköpostiosoite)
  • Kevään poikkeustilanteen vuoksi osallistumisaikaa on pidennetty. Valmiit työt lähetetään viimeistään 31.8.2020 osoitteeseen:
    Niilo Mäki Instituutti/ Opinnäytetyökilpailu, PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
    TAI sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@nmi.fi

Osallistumalla kilpailuun tekijä/tekijät antaa suostumuksensa opinnäytetyön julkaisuun, mikäli se palkitaan. Lue lisää Niilo Mäki Instituutin tietosuojaselosteesta koju.nmi.fi/tietosuojaseloste/

Palkittavan opinnäytetyön valinta

Asiantuntijaraati, joka koostuu Niilo Mäki Instituutin valitsemista asiantuntijoista, valitsee työn, joka on tutkinut oppimista ja/tai oppimisvaikeuksia erityisen ansiokkaasti.

Palkinto on 500 € stipendi ja voittaja julkistetaan syksyllä 2020.

Lisätietoja kilpailusta antaa koulutuspäällikkö Maria Haakana.
maria.haakana@nmi.fi, puh. 050 361 0973


Niilo Mäki Instituutti täyttää 30 vuotta vuonna 2020. Niilo Mäki Instituutti on oppimisvaikeuksien monitieteisen tutkimuksen ja kehittämistyön yksikkö. Työmme tavoitteena on ymmärtää kehitykseen ja oppimiseen vaikuttavia tekijöitä ja lisätä tutkimuksen, kehittämistyön ja käytännön opetustyön vuoropuhelua. Kehitämme uusia materiaaleja ja toimintamalleja tutkimusperustaisesti.