Erityistä tukea yleisopetuksen luokassa – keinoina yhteisopettajuus ja joustava opetusryhmäjako, 14.4.2021 webinaari

Voit ilmoittautua koulutukseen tämän sivun alaosassa!

Kuvaus

KOULUTUSPAIKKA
Koulutuspäivä toteutetaan webinaarina Zoom-ympäristössä.

KOHDERYHMÄT
Luokanopettajat, erityisopettajat, erityisluokanopettajat, rehtorit sekä aineenopettajat.

KOULUTUKSEN SISÄLLÖT
Koulutuksessa perehdytään yhteisopettajuuteen, sen työtapoihin, suunnitteluun sekä yhteisopettajuutta koskevaan tutkimustietoon. Yhteisopettajuuden kautta toteutettu joustava opetusryhmäjako sekä opetusresurssien uudelleen järjestely auttavat toteuttamaan tehostettua ja erityistä tukea yleisopetuksen luokissa. Lisäksi koulutuksessa käsitellään, miten yhteisopettajuuden toteuttamista voidaan tukea koko koulun tasolla. Tutkimustiedon ohella koulutuksessa hyödynnetään käytännön kokemuksia useista eri puolilla Suomea toteutettavista yhteisopetusmalleista sekä peruskoulun ala- että yläluokilta. Koulutuksessa on varattu aikaa myös oman yhteisopetuskokeilun suunnitteluun tai jo käynnissä olevan yhteisopettajuusmallin arviointiin ja kehittämiseen.
Suosittelemme lämpimästi suoraan webinaariin osallistumista, mutta tallenne webinaarista on tarvittaessa katsottavissa 2 viikkoa koulutuspäivän jälkeen.

KOULUTTAJAT
Olli-Pekka Malinen, KT, EduClusterFinland
Juha Kontinen, KM, erityisopettaja, yliopistonopettaja, Jyväskylän yliopisto

WEBINAARIN ALUSTAVA AIKATAULU
Luennot alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.45.

KOULUTUKSEN HINTA
Koulutuksen hinta on 170 euroa. Hinta sisältää luentomateriaalin sähköisessä muodossa.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen koulutukseen tapauhtuu alla olevalla lomakkeella. Toivomme ilmoittautumista viimeistään kolme viikkoa ennen koulutusta, mutta otamme ilmoittautumisia vastaan myös tämän jälkeen. Koulutuksen laskutamme vasta koulutuspäivän jälkeen.