OPH: Tietotekniikkaa erityisopettajan arjessa – kertauksen kautta mestariksi (1 op) 30.9.2020 Oulu

Voit ilmoittautua koulutukseen tämän sivun alaosassa!

Kuvaus

KOULUTUSPAIKKA
Koulutuspaikka tarkentuu myöhemmin.

KOHDERYHMÄT
Peruskoulun erityisopettajat, osallistuja on käynyt NMI:n maksullisen tai OPH-rahoitteisen Tietotekniikkaa erityisopettajan arjessa -koulutuksen vuosina 2014-2020.

KOULUTUKSEN SISÄLLÖT
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet jo käynyt NMI:n Tietotekniikkaa erityisopettajille -koulutuksen. Tässä koulutuksessa syvennetään osaamista perusohjelmien (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta sekä esitysgrafiikka) käytössä. Valmistetaan uusia materiaaleja ja hiotaan taitoja varmemmaksi.

Peruskurssista tuttuun tyyliin paikalla on kaksi ohjaajaa, joten pienryhmiin jakaminen ja yksilöllinen huomiointi onnistuu. Tervetuloa oppimaan ja onnistumaan!

Huomaathan, että koulutus toteutetaan osallistujien omilla tietokoneilla (tablet-tietokone ei tässä koulutuksessa riitä). Muistathan ottaa mukaan myös hiiren. Tietokoneessa pitää olla ohjelmat tekstinkäsittelyyn, taulukkolaskentaan ja esitysgrafiikkaan (esimerkiksi Microsoft Word, Excel ja Powerpoint). Lisäksi tietokoneessa täytyy olla mahdollisuus liittyä langattomaan verkkoon. Myös mahdollisuus asentaa ohjelmia tai vähintäänkin tallennusoikeus koneelle tarvitaan.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa omaa konetta mukaan koulutukseen, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä, niin järjestämme varakoneen.

KOULUTTAJA
Hanna Pöyliö, KM, erityisopettaja ja luokanopettaja, Niilo Mäki Instituutti
Marika Peltonen, FM, yliopistonopettaja

Lisätietoa kouluttajista: https://koju.nmi.fi/kouluttajat/

KOULUTUKSEN HINTA
Koulutus on opetustoimessa työskenteleville maksutonta. Matka-, majoitus- ja ateriakustannuksista vastaa osallistuja/osallistujan työpaikka.
Kohderyhminä Opetushallituksen rahoittamissa maksuttomissa koulutuksissa ovat: varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön rehtorit, opettajat ja opinto-ohjaajat sekä tukipalvelujen henkilöstö kuten koulukuraattorit, koulupsykologit, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat, kouluavustajat ja asuntolanhoitajat. Muiden kohderyhmien ei ole valitettavasti mahdollista osallistua koulutukseen, poikkeuksena oppilashuoltotyöryhmien jäsenet.

ILMOITTAUTUMINEN
Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Koulutukseen otetaan 22 osallistujaa. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toivomme ilmoittautumista viimeistään kolmea viikkoa ennen koulutuksen alkua, mutta ilmoittautumisia otamme vastaan niin kauan kuin koulutusryhmässä on paikkoja jäljellä.

Taustatiedot ja koulutusten tuotokset

Opetushallitus vaatii koulutuksen maksajana taustatiedot kaikista osallistujista. Tämän vuoksi keräämme teiltä nämä tiedot ja raportoimme ne Opetushallitukselle koosteina, joista osallistujat eivät ole yksilöitävissä. Opetushallituksen rahoittamissa koulutuksissa tuotetuista oppimistehtävistä voidaan julkaista yhteenvetoja, joista osallistujien tiedot/yksittäiset oppimistehtävät eivät ole yksilöitävissä. Opetushallituksella on käyttöoikeudet koulutushankkeen yhteydessä syntyviin aineistoihin.
Jos vastasit kohdan "muu", tarkenna tähän.

Ammatti

Jos vastasit "muu", tarkenna tähän.
Jos vastasit "muu", tarkenna tähän.