Selkis – Vähennyslaskua ymmärtämään

118,00 

Hinta 118 €

71 varastossa

Kuvaus

SELKIS! –LASKUTAIDON HARJOITUSOHJELMAT

SELKIS -harjoitusohjelmat on suunniteltu strategiapohjaisen yhteen- ja vähennyslaskutaidon tukemiseen. Niitä voidaan käyttää alkuopetuksessa osana matematiikan opetusta tai tuki- ja erityisopetusmateriaalina sekä ylemmillä luokilla matematiikan osa-aikaisessa erityisopetuksessa ja erityisryhmissä niiden lasten kanssa, joilla yhteen- ja vähennyslasku ei ole vielä sujuvaa lukualueella 1-20. Lisäksi ohjelmat soveltuvat käytettäväksi koulun ulkopuolella tapahtuvassa ryhmämuotoisessa peruslaskutaidon kuntoutuksessa. Laskustrategioita harjoitellaan pääasiassa toiminnallisten tehtävien ja pelien avulla.

SELKIS! – VÄHENNYSLASKUA YMMÄRTÄMÄÄN
Tuire Koponen, Riikka Mononen ja Tarja Latva

Materiaalin perusosa sisältää vähennyslaskuharjoituksia lukualueella 1–20. Lisäksi opittuja strategioita ja sääntöjä siirretään ja sovelletaan suurempiin lukuihin analogiatehtävien avulla lukualueella 20-200. Perusoletuksena on, että lukualueen 1-20 yhteenlaskut osataan hyvin. Harjoittelussa korostuu yhteenlaskutaidon hyödyntäminen vähennyslaskussa sekä lukujen välisen suuruuseron ja vähennyslaskun yhteyden ymmärtäminen ja hyödyntäminen.

Materiaalipaketti sisältää:
• Käsikirjan: Teoriaosa ja opetuskokonaisuudet
• 10-noppia, 20-noppia ja laskunoppia
• Lukusuoran, lämpömittari-lukusuoran, vähennyslaskukortit ja tiimalaseja
• CD-levyn: tehtävä- ja vastausmonisteet, pelit, kortit, laskut ja laskutaulukot. CD levyn monisteet ja materiaalit löytyvät myös Internetistä salasanan takaa julkaisun ostaneiden käyttöön.

 

HINTA 118 €
ISBN 978-951-39-5166-5

Lisätiedot

Paino 3 kg