VUOROVAIKUTUKSEN MERKITYS JA KEHITTÄMINEN OPETUS- JA KUNTOUTUSTYÖSSÄ, 1.-2.10.2020 Helsinki

Voit ilmoittautua koulutukseen tämän sivun alaosassa!

Kuvaus

KOHDERYHMÄT
opettajat, psykologit, puheterapeutit, toimintaterapeutit, fysioterapeutit, terveydenhoitajat

KOULUTUKSEN SISÄLLÖT
Vuorovaikutus oppilaan tai kuntoutettavan kanssa on usein helppoa ja luontevaa, mutta aina se ei suju odotetusti. Tällöin vuorovaikutuksen haasteet heikentävät oleellisesti opetuksen ja kuntoutuksen tuloksellisuutta, lisäävät työntekijän kuormittavuutta sekä vähentävät lapsen tai nuoren motivaatiota.

Koulutus haastaa ajattelemaan itseä vuorovaikutuksen osana ja antaa työkaluja omien ajatusten ja tunteiden havainnoimiseen, mikä on keskeinen taito vuorovaikutustilanteissa. Koulutuksessa opitaan erilaisia keinoja toisen kohtaamiseen vuorovaikutustilanteiden laadun parantamiseksi. Koulutuksessa huomioidaan myös omien rajojen tunnistamisen ja vetämisen merkitys osana opetus- tai kuntoutustyötä. Koulutuksessa perehdytään myös vuorovaikutuksen normaaliin kehitykseen ja toisaalta huomioidaan kehityksellisten haasteiden merkitys vuorovaikutuksen näkökulmasta. Koulutuksessa huomioidaan se, että vuorovaikutustaitojen oppiminen on usein tavoite niin opetuksessa kuin kuntoutuksessakin.

Koulutus sisältää asiantuntijaluentojen lisäksi paljon erilaisia harjoitteita ja ryhmäkeskusteluja. Tavoitteena on, että voit ottaa koulutuksesta mukaan omaan työarkeesi muutaman konkreettisen menetelmän, jotka tukevat vuorovaikutuksen parantamista oppilaan/kuntoutettavan kanssa.

KOULUTTAJAT
Heli Isomäki, PsT, neuropsykologian erikoispsykologi, Ludus
Anu Lehtinen, PsM, FM, neuropsykologiaan erikoistuva psykologi, psykoterapeutti, Ludus Oy

KOULUTUKSEN ALUSTAVA AIKATAULU
Ilmoittautuminen ja aamukahvi alkavat klo 8.30. Luennot alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.45.

KOULUTUKSEN HINTA
Koulutuksen hinta on 400 euroa. Hinta sisältää luentomateriaalin, lounaan ja kahdet kahvit molempina päivinä.

ILMOITTAUTUMINEN
Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Toivomme ilmoittautumista viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää, mutta otamme ilmoittautumisia vastaan myös tämän jälkeen. Koulutuksen laskutamme vasta koulutuspäivän jälkeen.

Toteutamme koulutuksia myös tilauskoulutuksina. Lisätietoja tilauskoulutuksistamme.