KOE HYVÄ ALKU

Käytetään vain ilmoittautumisvahvistuksessa, jos on tarve.

Ilmoittautumalla sitoudut vaitioloon

Ilmoittautumalla koulutukseen sitoudut ehdottomaan vaitiolovelvollisuuteen, jos koulutuksen aikana käsitellään esimerkiksi koulutukseen osallistuvien tuomia tapausesimerkkejä tai muut osallistujat kertovat itsestään, omasta elämästään, työ- ja/tai opiskeluyhteisöistään.

ILMOITTAUTUMINEN TYÖPAJOIHIN JA LUENTOIHIN

Valitse pudotusvalikosta ensin päivä tai päivät, jolloin osalliistut. Tämän jälkeen pääset valitsemaan alapuolelta haluamasi luennot ja työpajat. Työpajojen osallistujamäärä on rajoitettu. Mikäli työpajassa lukee TÄYNNÄ, sitä ei kannata enää valita. HUOM! Jos työpaja on ehtinyt juuri täyttyä ennen ilmoittautumistasi, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Taustatiedot ja koulutusten tuotokset

Opetushallitus vaatii koulutuksen maksajana taustatiedot kaikista osallistujista. Tämän vuoksi keräämme teiltä nämä tiedot ja raportoimme ne Opetushallitukselle koosteina, joista osallistujat eivät ole yksilöitävissä. Opetushallituksen rahoittamissa koulutuksissa tuotetuista oppimistehtävistä voidaan julkaista yhteenvetoja, joista osallistujien tiedot/yksittäiset oppimistehtävät eivät ole yksilöitävissä. Opetushallituksella on käyttöoikeudet koulutushankkeen yhteydessä syntyviin aineistoihin.
Jos vastasit kohdan "muu", tarkenna tähän.

Ammatti

Jos vastasit "muu", tarkenna tähän.
Jos vastasit "muu", tarkenna tähän.