Koulutukset

Järjestämme koulutusta lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille mm. lukemisen, matematiikan, itsesäätelyn, tarkkaavuuden ja toiminnanohjauksen oppimisvaikeuksiin liittyen. Koulutuskokonaisuudet vaihtelevat päivän luennoista useamman päivän kokonaisuuksiin sekä verkkokoulutuksiin. Koulutukset ovat joko maksullisia koulutuksia tai Opetushallituksen kustantamia, osallistujille maksuttomia koulutuksia. Kouluttajina toimivat pääasiassa Niilo Mäki Instituutin asiantuntijat.

Kuinka ilmoittaudut NMI:n koulutuksiin?

Koulutuksiin ilmoittautuminen onnistuu täyttämällä koulutuksen esittelysivun alaosassa oleva lomake. Koulutuksen hinta laskutetaan sähköisesti tai paperilaskulla lähempänä koulutusajankohtaa. Opetushallituksen kustantamiin koulutuksiin ilmoittautuminen on maksutonta opetustoimessa työskenteleville ja ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä taustatietolomake koulutuksen esittelysivun alaosassa.

Saat aina sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi ja lisätietoa koulutuksesta tulee sähköpostitse lähempänä koulutuksen alkamisajankohtaa.

Kooste OPHn kustantamista koulutuksista

Kaikki koulutukset

OPH:n rahoittamat
koulutukset

Maksulliset
koulutukset

Verkkotallenne-
koulutukset

OPH:n rahoittamat
verkkotallenne-
koulutukset