Oppimisvaikeudet ja niiden tukeminen – tietoa lasten ja nuorten vanhemmille 30.9.2021

Tervetuloa kuulemaan, miten voit tukea lastasi tai nuortasi opinnoissa. Webinaarin puhujille on mahdollista lähettää ilmoittautumisen yhteydessä myös ennakkokysymyksiä. Lisäksi jokaisen luennon lopussa on mahdollisuus saada vastauksia luennon aikana heränneisiin kysymyksiin. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Ohjelma

13.50-14.00    Mahdollisuus yhteyksien testaamiseen ennen tilaisuuden aloitusta.

14.00-14.10    Tilaisuuden avaus, Juha-Matti Latvala, FT, toiminnanjohtaja NMI, Kuntoutussäätiön hallituksen jäsen

14.10-14.50    Lukemisen sujuvuuden ja oikeinkirjoituksen tukeminen, Ulla Leppänen, psykologi, PsT, perhe- ja pariterapian psykoterapeutti, Jyväskylän kaupungin perheneuvola ja Niilo Mäki Instituutti

14.50-15.30    Tarkkaavuuden pulmat ja niiden tukeminen kouluikäisillä lapsilla, Sanna Raasakka, psykologi, PsM, psykoterapeutti, Jyväskylän kaupungin perheneuvola ja Niilo Mäki Instituutti

15.30-15.40    TAUKO

15.40-16.20    Lukivaikeuden ja tarkkaavuuden haasteiden näkyminen toisella asteella ja miten tukea nuorta näissä haasteissa, Johanna Nukari, neuropsykologian erikoispsykologi, PsL, Kuntoutussäätiö

16.20-17.00    Minkälaista tukea nuorille on tarjolla oppimisvaikeuksiin ja tarkkaavuuden vaikeuksiin, Kati Peltonen, psykologitutkija, PsM, KM, neuropsykologiaan erikoistuva psykologi, Kuntoutussäätiö

Kiitos tapahtumaan osallistumisesta! Mielipiteesi on meille tärkeä. Täyttäisitkö oheisen palautekyselyn, jotta voisimme toteuttaa tulevat tapahtumat vieläkin paremmin.

https://niilo-maki-instituutti-lv.creamailer.fi/survey/skldnuoubj0c4

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla lomakkeella. Lähetämme osallistumisohjeet ilmoittautuneille sähköpostitse noin viikkoa aikaisemmin.

Tilaisuuteen mahtuu enintään 300 osallistujaa. Mikäli suunnitelmasi muuttuvat ja et pääsekään osallistumaan webinaariin, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse osoitteeseen nmi@nmi.fi. Näin paikkasi vapautuu jollekin toiselle.

Sähköpostia käytetään yksinomaan webinaarista tiedottamiseen.
Mikäli sinulla on mielessä kysymys webinaarin asiantuntijoille, voit lähettää sen meille jo etukäteen tässä. Kysymyksiä voi esittää myös webinaarin aikana.

Tietoja webinaarin rahoittajalle

STEA haluaa webinaarin maksajana taustatiedot kaikista osallistujista. Tämän vuoksi keräämme teiltä nämä tiedot ja raportoimme ne STEAlle koosteina, joista osallistujat eivät ole yksilöitävissä.
Jos vastasit kohdan "muussa roolissa", tarkenna tähän.