Tietoa verkkokoulutuksista

Verkkokoulutusta on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä sekä koulutuspäivän jälkeen luentotallenteena oman aikataulunsa mukaan. Suoran lähetyksen seuraamisen etuna on, että kouluttajalle voi esittää kysymyksiä ja muiden verkko-osallistujien kanssa voi keskustella chat-kanavan kautta koulutuksen aikana.

Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan julkaisupäivästä (julkaisu tapahtuu muutamia päiviä varsinaisen koulutuspäivän jälkeen). Tallenteen ja suoran lähetyksen seuraaminen tapahtuu internetselaimessa verkkoympäristössämme, johon verkkokoulutukseen osallistuja saa kurssiavaimen ja ohjeet ennen koulutusta. Verkkoympäristöstä löytyy myös kaikki koulutusmateriaali. Verkkokoulutuksen seuraaminen on helppoa ja vaivatonta, olemme saaneet verkkokoulutuksistamme hyvää palautetta.

Verkkokoulutuksen suoran lähetyksen laitevaatimuksena on kiinteä Internet-yhteys (esim. työpaikan verkko, ADSL ja kaapelimodeemi). Mobiiliyhteydet (mokkulat, nettitikut ja 3G/4G/LTE -reitittimet) eivät sovellu suoran lähetyksen katsomiseen, mutta sopivat tallenteen katsomiseen. Tietokoneessa on oltava asennettuna ajantasainen nettiselain ja Adobe Flash (useimmissa koneissa tämä on asennettuna vakiona). Tarvittaessa Adobe Flash -laajennuksen voi asentaa osoitteesta: http://get.adobe.com/flashplayer