ALE!

Laaja-alaiset oppimisvaikeudet

16,00 

Tekijät: Vesa Närhi, Heikki Seppälä & Pekka Kuikka (Toim.)
Kohderyhmä: Perus- ja ammatillisen opetuksen, työvoimapalveluiden ja kuntoutuksen ammattihenkilöt, opiskelijat, tutkijat
Kustantaja: Niilo Mäki Instituutti
Vuosi: 2010
ISBN: 978-951-39-3849-9
Hinta: 32 EUROA

Kuvaus

Nuoret elävät monimutkaistuneessa yhteiskunnassa, jonka vaatimukset ovat kovia. Osa nuorista ei löydä helposti peruskoulun jälkeistä koulutuspolkua ja kaikki eivät selviä yksin työelämään. Koulutuksen ja työelämän sivuraiteille päätymisen riski on suuri, jos nuoren oppimiskyvyn ongelmat ovat laaja-alaisia.

Laaja-alaiset oppimisvaikeudet -kirja on ensimmäinen suomenkielinen katsaus laaja-alaisiin oppimisvaikeuksiin. Kirjan viesti on, että laaja-alaiset oppimisvaikeudet vaikuttavat elämänkulkuun luultua enemmän ja pidempään. Laaja-alaiset oppimisvaikeudet onkin otettava huomioon koulutusten ja työelämän tuki- ja ohjauspalveluissa mahdollisimman varhain ja pitkäjänteisesti.

Kirjan kirjoittajat ovat oppimistutkimuksen, opetuksen ja kuntoutuksen asiantuntijoita. He kuvaavat laaja-alaisia oppimisvaikeuksia käsitteellisestä, tutkimuksellisesta ja tukitoimien näkökulmasta. Kirja antaa tietoa perus- ja ammatillisen opetuksen, työvoimapalveluiden ja kuntoutuksen ammattihenkilöille sekä opiskelijoille ja tutkijoille. Kirja on toteutettu Niilo Mäki Instituutin ja Kehitysvammaliiton yhteistyönä.

Tutustu kirjan sisällysluetteloon.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)