Luetun ymmärtämisen teoriaa ja harjoituksia – Kummi 1 tutuksi verkkotallenne

40,00 160,00 

KOULUTUKSEN HINTA
Koulutuksen hinta on 40 euroa/henkilö. Työyhteisöhinta on 160 euroa.
Ilmoittautuessasi huomioi valinta.

Huom! Koulutustallenteen pituus on 60 minuuttia.

Kuvaus

Niilo Mäki Instituutin arivointi-opetus- ja kuntoutusmateriaalien julkaisusarjassa, KUMMISSA, esitellään arviointi-, opetus- ja kuntoutusmenetelmiä. Sarjan ensimmäisessä osassa käsitellään luetun ymmärtämisen teoriaa ja opettamista. Lisäksi siinä on valmiita harjoituksia monistettavaksi.
Kouluvuosien lisääntyessä oppilaat tarvitsevat yhä enemmän kykyä ymmärtää ja painaa mieleensä lukemaansa tekstiä. Kaikki oppilaat eivät kuitenkaan omaksu näitä taitoja ilman opettamista. Tämä teos esittelee luetun ymmärtämisen teoriaa ja tarjoaa harjoitusesimerkkejä, joiden avulla opettajan on helppo opastaa oppilaat lukustrategioiden pariin. Harjoitusten tavoitteena on opettaa tekstin ymmärtämistä hyödyntämällä mm. ryhmätyötä ja oppilaiden keskinäistä pohdintaa.

KOHDERYHMÄT
Kirja on suunnattu erityisesti opettajille ja erityisopettajille, mutta se soveltuu myös mm. puheterapeuteille ja psykologeille, jotka haluavat harjoittaa asiakkaidensa luetun ymmärtämisen taitoja. Kirjan harjoitukset soveltuvat sekä yksilöllisesti että pienessä ryhmässä tehtäviksi, ja ne sopivat eri ikäisille oppilaille.

Luentotallenteen sisällöt:
Tekstistä oppiminen strategisena haasteena
Keskeiset strategiat ja KUMMIn harjoitukset

KOULUTTAJA
Tuija Aro, dosentti, psykoterapeutti, neuropsykologian erikoispsykologi

KOULUTUKSEN AIKATAULU
Verkkoluennon pituus on 60 minuuttia. Luentotallenne on katsottavissa toistaiseksi, kuitenkin vähintään puoli vuotta ilmoittautumisesta.

Lisätietoa kummi 1 löydät täältä

KUMMI 1. Luetun ymmärtämisen teoriaa ja harjoituksia – E-kirja

Lisätiedot

Osallistujat

Yksittäinen osallistuja, Työyhteisö