KUMMI 3. Lukemisen aika, leikin taika

55,00 

Tekijät: Marita Mäkinen
Kustantaja: Niilo Mäki Instituutti
Vuosi: 2003
Käyttötarkoitus: Arviointi-, ammattikirjallisuus, opetus- ja kuntoutusmateriaaleja, opetuksen järjestäminen, oppikirja
Kohderyhmä: Erityisopettajat, opettajat, esi- ja alkuopetus, psykologit, varhaiskasvatuksen opettajat, varhaiskasvatuksen erityisopettajat, terapeutit
ISBN: 951-39-1870-X
Hinta: 55 EUROA

Kuvaus

Niilo Mäki Instituutin KUMMI-julkaisusarjassa esitellään arviointi, opetus- ja kuntoutusmenetelmiä. Sarjan ensimmäinen osa käsittelee luetun ymmärtämistä ja toinen osa tarkkaavaisuushäiriötä.

Lukemisen aika, leikin taika on KUMMI-julkaisusarjan kolmas osa. Se tarjoaa kasvattajille, opettajille, erityisopettajille ja terapeuteille työvälineen lukemisvalmiuksien arvioimiseen ja tukemiseen. Sanat paloiksi -arviointimenetelmän avulla voidaan kartoittaa lasten yksilöllisiä lukivalmiuksia ja suunnitella harjoittelun painopisteitä. Kirjassa esitettyjen harjoitteiden tavoitteena on herättää uteliaisuus kirjoitettuun kieleen ja puheen äänteelliseen rakenteeseen. Harjoitteiden lähtökohtana on puhutun kielen sana, jota havainnollistetaan kuvien, tavuruudukoiden ja kirjaimien avulla. Harjoitukset höystetään leikillä, liikkeellä ja mielikuvilla. Harjoitteet on laadittu käytettäväksi ennen varsinaista lukemaan opettamista, mutta ne soveltuvat hyvin myös alkuoppilaille lukemaan opetuksen rinnalla käytettäviksi sekä hitaasti lukutaitoa omaksuville.

Lisätiedot

Paino 0,94 kg (kilogramma)