KUMMI 5. Aikamatkalla – Sujuvan lukemisen ja oikeinkirjoittamisen harjoitusohjelma.

50,00 

Tekijät: Nina Kultti-Lavikainen, Johanna Katajamäki, Tuija Aro & Mikko Aro
Kustantaja: Niilo Mäki Instituutti
Vuosi: 2007
Käyttötarkoitus: Arviointi-, ammattikirjallisuus, opetus- ja kuntoutusmateriaaleja, opetuksen järjestäminen, oppikirja. Aikamatkalla -harjoitusohjelma on suunniteltu 3-5 -luokkalaisille.
Kohderyhmä: Psykologit, erityisopettajat, opettajat, terapeutit
ISBN: 978-951-39-2962-6
Hinta: 50 EUROA

KUMMI 5. Aikamatkalla – Sujuvan lukemisen ja oikeinkirjoittamisen harjoitusohjelma uudistettu painos ilmestyy vuonna 2022. Uudistetussa painoksessa on huomioitu kodin aikuisen rooli lapsen lukitaitojen tukemisessa ja kodin aikuisten tuki osana Aikamatkalla-ryhmän toimintaa ja se sisältää Aikamatkalla aikuisten ryhmän ohjelman. Se sisältää myös materiaalia kotiharjoitteluun.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): kum5 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Niilo Mäki Instituutin KUMMI -julkaisusarjassa esitellään arviointi-, opetus- ja kuntoutusmenetelmiä. Sarjan aiemmat osat käsittelevät luetun ymmärtämistä, tarkkaavaisuutta, lukemisvalmiuksia ja oppimisvaikeuksien arviointia.

Aikamatkalla – lukivaikeuden ryhmämuotoinen harjoitusohjelma on sarjan viides osa, joka ilmestyy vuonna 2007. Se tarjoaa helppolukuisen kuvauksen Niilo Mäki Instituutin ja Jyväskylän Perheneuvolan oppimisvaikeuksien arviointiin ja kuntoutukseen erikoistuneella Lastentutkimusklinikalla kehitetystä lukivaikeuden harjoitusohjelmasta. Ohjelma tunnetaan nykyisin nimellä Aikamatkalla ja sen tavoitteena on erityisesti sujuvan lukemisen ja oikeinkirjoittamisen harjoittaminen ryhmässä tehtävien harjoitusten ja kotitehtävien avulla.

KUMMI 5 -kirja kuvaa kuntoutuksen perusteita ja harjoituksia sekä harjoitusohjelmasta saatuja havaintoja. Se sisältää myös harjoitteluohjelmassa tarvittavan materiaalin eli muun muassa kehyskertomuksen ja siitä muokatut harjoitukset, lukupassin sekä arviointiin soveltuvia tehtäviä.

Kirja on tarkoitettu psykologeille, erityisopettajille ja opettajille sekä eri alojen terapeuteille, jotka työskentelevät niiden lasten kanssa joilla on lukivaikeuksia.

Lisätiedot

Paino 0.75 kg