ALE!

Yhdessä lukemaan -lukupuuhakirja

10,00 

Tekijät: Hanna Pöyliö, Elisa Oraluoma, Paula Salmi ja Maria Haakana (toim.)
Julkaisija: Niilo Mäki Instituutti
Julkaisuvuosi: 2014
Hinta: 19,50 euroa

31 varastossa

Kuvaus

Uudenlainen lukupuuhakirja innostaa oppimaan!

Eräänä päivänä koiralla on kolmivuotissynttärit, ja silloin koira käy saunassa. Koira heittää löylyä, mittari näyttää sata astetta. Pekko sanoo: ”Vuh vuh, onpa kuuma. Taidan ottaa kupillisen raikasta vettä.”

Keksitkö superpingviinille supervarusteet?
Ampaiseeko kissa suunnittelemallasi raketilla Kuuhun?
Höllentyykö tiukkapipoisen mummon hermot, jos hän silittää kissaa?

Pekko-koiran ja muiden hauskojen hahmojen tarinoihin pääsee uppoutumaan Yhdessä lukemaan! -lukupuuhakirjan parissa. Lasten, opettajien ja mummien kirjoittamissa tarinoissa on jujua ja samalla saa myös tehdä hullunkurisia tehtäviä.

Tarinoita on maustettu sarjakuvilla, lasten piirroksilla sekä hauskoilla tehtävillä, joita voi tehdä vaikka yhdessä mummin tai vaarin kanssa. Lopuksi lapsi saa täyttää kirjan mukana tulevan kunniakirjan palkinnoksi edistymisestä. Lukupuuhakirjan tarinat ja tehtävät jakautuvat erilaisiin teemoihin. Ne painottavat sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja positiivista kohtaamista, joita yhteiset lukuhetket vahvistavat.


Yhdessä luettaessa aikuiset – Lukumummit ja -vaarit, omat isovanhemmat, opettajat, isät ja äidit – voivat tuoda lapselle lisää lukukokemuksia ja innostaa häntä yhteisen lukuharrastuksen pariin tukien samalla lapsen lukutaidon kehittymistä.

Katso Yhdessä lukemaan -lukupuuhakirjan esittelyvideo tästä:

Lukuiloa!

Lisätiedot

Paino 0,77 kg (kilogramma)