Tavataanko Vantaalla 14.–15.11.2024?

Käyttäytymisen tuen kehittäminen ProKoulu- ja varhaiskasvatuksen ProVaka-toimintamallilla on kehittynyt ja laajentunut Suomessa viimeisten vuosien aikana. ProSeminaarissa 2024 esitellään tuoreinta suomalaista ja kansainvälistä tutkimustietoa sekä eri kuntien hyviä käytänteitä. Erityistä huomiota kiinnitetään käyttäytymisen tuen kuntatasoiseen toteuttamiseen, tuen vaikuttavuuden taustatekijöihin sekä ennaltaehkäisevän työn mahdollisuuksiin ja merkitykseen kouluissa ja päiväkodeissa.

Niilo Mäki Instituutin ja Vantaan kaupungin 14.–15.11.2024 yhteistyönä järjestettävän seminaarin tavoitteena on tukea koulujen ja päiväkotien toimijoiden sekä tutkijoiden välistä vuorovaikutuksellista yhteistyötä. Scandic Helsinki Aviacongressissa järjestettävä tapahtuma on suunnattu kaikille Pro-kehittämistyötä jo tekeville tai kehittämistyöstä kiinnostuneille tahoille. Ilmoittautumismaksu (60 € / osallistuja) kattaa kahden päivän ohjelman sekä lounaan ja kahvit molempina päivinä. Matkakuluista vastaa osallistuja tai osallistujan työpaikka.

Luvassa on ajankohtaisia asiantuntijaluentoja eturivin asiantuntijoilta, käytännönläheisiä työpajoja koulun ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä kansainvälisten toimijoiden innoittamia keskusteluja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ryhmäilmoittautuminen ennakkoon avoinna vain yhteistyökunnille

Koska seminaari on herättänyt paljon kiinnostusta, haluamme tarjota Protoiminnassa mukana oleville kunnille mahdollisuuden paikkojen alustavaan ennakkovaraukseen. Täyttämällä alla olevan lomakkeen 11.8.2024 mennessä kuntanne edustajat pääsevät ilmoittautumaan haluamiinsa työpajoihin ennen kaikille avointa ilmoittautumista elokuun lopussa. Ennakkoilmoittautuminen kannattaa, sillä seminaaripaikkoja on rajatusti.

Mikäli toivotte ilmoittautumismaksujen ohjautuvan kunnassanne eri laskutusosoitteille tai viitetiedoille, toivomme jokaiselle ryhmälle erillistä ennakkoilmoittautumista. Sama yhteyshenkilö voi täyttää lomakkeen tällöin useamman kerran.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä: riikka.malinen@nmi.fi

Jos vastasit "jokin muu kunta", tarkenna tähän.
Alustava varaus, jota on vielä mahdollista muuttaa.
Mikäli sähköpostiosoitteet ovat jo tiedossa, lähetämme tiedon ilmoittautumisen avautumisesta suoraan näihin osoitteisiin.
Ilmoittautumismaksu (60 euroa / osallistuja) veloitetaan vasta lokakuussa. Huomioithan, että mikäli toivotte ilmoittautumismaksujen ohjautuvan eri laskutusosoitteille tai viitetiedoille, toivomme ryhmille erillistä ennakkoilmoittautumista.
Huomioithan, että mikäli toivotte ilmoittautumismaksujen ohjautuvan eri laskutusosoitteille tai viitetiedoille, toivomme ryhmille erillistä ennakkoilmoittautumista. Mikäli laskuun ei tarvitse viitettä, kirjoite "ei viitettä".

Emme tallenna numeroa. Otamme yhteyttä vain tarvittaessa.