Ska vi träffas i Vanda den 14–15.11.2024?

Det nationella och internationella ProSeminariet 2024 anordnas i samarbete med Vanda stad den 14–15.11.2024. På seminariet kommer den senaste finländska och europeiska forskningsinformationen samt goda praxis från kommuner som är involverade i utvecklingsarbetet att presenteras.

Seminariets mål är att stödja samarbete mellan aktörer inom skolor och daghem samt forskningen. Särskild uppmärksamhet kommer att ägnas åt genomförandet av stöd för beteende på kommunnivå, bakgrundsfaktorer som påverkar stödet samt möjligheter och betydelse av förebyggande arbete i skolor och daghem.

Det kommer att erbjudas aktuella föreläsningar av ledande experter, praktiska workshops för yrkesverksamma inom skolan och småbarnspedagogiken samt inspirerande diskussioner med internationella aktörer på finska, svenska och engelska. Evenemanget är riktat till alla som redan arbetar med eller är intresserade av Pro-utvecklingsarbete. Anmälningsavgiften (60 € / deltagare) täcker två dagars program samt lunch och kaffe båda dagarna. Resekostnader står deltagaren/deltagarens arbetsplats för.

Läs mer om ProSkola och ProSmå utvecklingsarbete på prokoulu.fi

Förhandsanmälan för samarbetskommuner

Eftersom seminariet har väckt stort intresse och antalet deltagare är begränsat, vill vi erbjuda våra samarbetskommuner möjligheten att reservera önskat antal platser genom förhandsanmälan. Ni kan reservera platser genom att fylla i formuläret nedan senast den 11.8.2024. Anmälan är ännu inte bindande, men kommuner som anmäler sig genom förhandsanmälan får möjlighet att anmäla sig till önskade workshops innan den allmänna anmälan öppnar i slutet av augusti.

Observera att om ni vill att anmälningsavgifterna ska faktureras till olika adresser eller referenser, önskar vi att ni gör separata förhandsanmälningar för grupperna. Samma kontaktperson kan då fylla i formuläret flera gånger.

Om du har frågor, vänligen kontakta: henrik.husberg@nmi.fi

Om du svarade "någon annan kommun", vilken?
Preliminär reservering, som ännu går att ändra.
Om ni redan vet e-postadresserna så skickar vi information om öppnandet av anmälningen direkt till dessa adresser.
Anmälningsavgiften (60€/deltagare) debiteras först i oktober. Vänligen notera att om ni vill att anmälningsavgiften skickas till olika faktureringsadresser eller med olika referensuppgifter så ber vi er göra skilda förhandsanmälningar.
Vänligen notera att om ni vill att anmälningsavgiften skickas till olika faktureringsadresser eller med olika referensuppgifter så ber vi er göra skilda förhandsanmälningar. Om fakturan inte behöver någon referens, skriv in "ingen referens".

Vi sparar inte telefonnummer. Vi tar kontakt endast vid behov.